Nederlandse BeBook komt met nieuwe ereader
Nieuws

Nederlandse BeBook komt met nieuwe ereader

maandag 29 augustus 2011 15:33

De nieuwe Club S-reader van het Nederlandse BeBook heeft een verbeterd scherm met Pearl-eInk en een snellere chip.

De Club S is de opvolger van de 6 inch BeBook Club die redelijk goed is verkocht in Nederland. BeBook maakt nu ook de stap naar de Pearl-schermen met een hoger contrast en snellere verversing, nadat Sony en Amazon vorig jaar al readers met dit soort schermen introduceerden. De eInk-schermen zijn nog altijd zwart-wit.

Het nieuwe model heeft ook een snellere 800 MHz-processor van Marvell, waardoor hij sneller werkt. Ook zijn twee keer zoveel bladzijdes om te slaan op een volle batterij door een krachtigere batterij. Het interne gehuegen is verhoogd naar 2 GB. BeBook toont de Club S eind deze week op een beurs in Berlijn. De prijs is nog onbekend.

BebBook introduceerde in juni zijn eerste tablet met touchscreen, de BeBook Live. Deze Android-tablet met 7 inch scherm kost inmiddels online vanaf 239 euro.

Intussen ontdekte Readers.nl zaterdag op Bol.com een productpagina voor een nieuw model van de Sony-reader, de PRS-T1. Deze 6 inch reader met Pearl-scherm heeft nu ook wifi, waarmee de reader toegang geeft tot de ebookwinkel van Bol.com. 

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

 

Troe

 

Blijft t toch niet handiger om de kindle (over internet) te kopen?

 

Wat een verschrikkelijk lelijk hoesje

 

Nieuwsbrief