Nederlandse blogs in de race voor een BOB

maandag 27 oktober 2008 15:00

De Nederlandse site Foodlog is in de race om het beste weblog van de wereld te worden.

Volgens de standaard van de blogwedstrijd the Best of the Blogs (The BOBs) tenminste. The BOBs zijn ook dit jaar op zoek naar de beste weblogs in elf talen, waaronder dus het Nederlands. Het is de vijfde keer dat Duitse publieke omroep Deutsche Welle the BOBs organiseert, in Nederland doet Radio Wereldomroep dat.

Onzemaninteheran is vertegenwoordigd in de categorie voor weblogs die zich inzetten voor vrijheid van meningsuiting. Het Volkskrantblog van Afi Seikler doet mee voor een BOB in de Blogwurst-categorie voor blogs met de meest merkwaardige, verrassende of vernieuwende berichten. Om een handje te helpen, of om een andere favoriet te steunen, kan je tot 26 november stemmen. De prijsuitreiking is een dag later in Berlijn. Vorig jaar lukte het Nederlandse blogs niet om te scoren in een internationale categorie. Wel zal een van de elf Nederlandse blogs worden uitgeroepen tot beste Nederlandse blog.

Reacties

Ach ja, die bobs...

 

Net zo oninteressant als de Dutch Bloggies. Navelstaren voor gevorderden.

 

Het blog Osocio (http://www.osocio.org) is genomineerd voor Beste Engelstalig weblog en heeft ook een Nederlandse initiatiefnemer.

 

Nieuwsbrief