Nederlandse webshops CoolBlue starten levering binnen 4 uur
Nieuws

Nederlandse webshops CoolBlue starten levering binnen 4 uur

maandag 01 oktober 2012 09:21

Bij de honderd webwinkels van Coolblue kan je nu iets bestellen en het dezelfde dag in huis hebben. Maar dat kost je wel 18 euro extra.

Voor wie echt niet kan wachten om een nieuwe gadget in de handen te hebben, biedt de Nederlandse webwinkelketen Coolblue vanaf nu ook levering binnen een dag, meldt Emerce. De bijna honderd Coolblue-shops boden tot nu toe levering de volgende dag als je voor 22.30 uur bestelde. Maar met de nieuwe dienst genaamd VandaagNog is alles wat je voor 15.00 uur bestelt nog op die dag in huis. Bezorging geschiedt meestal tussen 18 en 22 uur 's avonds.

Als je voor 3 uur bestelt, kan de koerier er al binnen vier uur zijn, claimt Dynalogic, het bedrijf dat de bezorging voor Coolblue verzorgt. Een kleine nuancering is wel op zijn plaats. Wie om 8 uur 's ochtends met VandaagNog bestelt, krijgt het pakje dus na 6 uur 's avonds.

Ongeduldige klanten moeten er wel flink extra voor betalen om hun bestelling sneller te krijgen. VandaagNog kost 17,95 euro per bestelling. Coolblue heeft in Nederland 96 webwinkels voor met name consumentenelektronica. In Nederland is Coolblue de tweede partij die levering op dezelfde dag aanbiedt. Scheer & Foppen rekent hiervoor sinds kort 19,95 euro. Die winkel werkt samen met PostNL. In de VS biedt Amazon ook al 'same day delivery'.

Zie ook onze recente Top 5 Bezorgservice.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Wat een flauwekul die honderd webwinkels. Het is gewoon 1 webwinkel waar elke categorie een eigen url heeft. So what?

 

die domeinen kosten ook geld. een eigen homepage, logootje en marketing ;)

deze zag ik ook niet aankomen:

http://www.peperenzoutmolenshop.nl/

een hele mond vol ...

 

Nou voor die 18 euro wil ik best een dag wachten ;-)

 

Ik kan me wel situaties indenken dat je iets per sé moet hebben en een kleine €20 het meer dan waard is. Als je de volgende dag op vakantie gaat of iets nodig hebt voor zakenreis, beurs of noem maar op. Ik geloof er wel in, al zal ik het niet bij iedere bestelling gebruiken :-)

 

denk ook wel dat het af en toe de moeite waard is, bij een vergeten verjaardag bijvoorbeeld :)

 

ik weet niet wie er can jullie ooit wat besteld heeft, maar je kan kiezen dus voor rembours (10 euro extra) en ideal gelijk te betalen zonder extra kosten...

en ze doen niet eens moeilijk.. hen twee x me product op moeten sturen, kreeg gelijk na 2weken een nieuwe.

die 4uur levering is wel handig voor mensen als David enzo die geen geduld hebben met uitpakken of de nieuwe speeltjes willen testen

 

Kicke ik ben t type dat die 2 tientjes er met liefde voor over heeft gewoon omdat t kan heerlijk gewoon

 

Gave ontwikkeling. Dan heb je echt je fulfilmentproces in de grip! Knap hoor!

 

Nieuwsbrief