Neem je Batman-pyjama mee naar de Batcave
Nieuws

Neem je Batman-pyjama mee naar de Batcave

woensdag 17 oktober 2012 17:30

Je moet er wel voor naar de andere kant van de wereld, maar dan waan je je ook echt in de batcave. Nou ja, een kitscherige versie dan.

Een stalen vloer, muren van donkergrijs leisteen en van bobbelig beton. Deze hotelkamer lijkt nog het meest op een grot. De batcave welteverstaan. Het hoofdeinde van het bed is het batman-logo uitgevoerd in zwart en goudgeel fluweel. 

De hotelkamer in de stijl van Batman is te huur in Taiwan, in hotel The Eden. Of er in Taiwan een love-hotel traditie bestaat zoals in Japan, waar je een kamer voor een paar uur kunt huren, is mij niet bekend. Zo'n kort verblijf lijkt mij wel een mogelijkheid voor deze kamer. Of voor als je een decor voor een B-film of een P-film zoekt. Of een jongetje van 8 heel blij wilt maken.

Het is vooral leuk om te zien, en minder een fijne hotelkamer. De kleine vleermuislogo's aan het plafond, een zwart glazen tafel en een batmobiel waar Batman zich voor zou schamen doen de stijl niet veel goed. Wat er niet mag ontbreken? De Bat-sign natuurlijk! In deze hotelkamer is het niet zozeer een lichtbundel met schaduw in de vorm van Batman maar een projectie midden boven het bed. Lijkt me best schrikken als je 's nachts even je ogen open doet. 

De prijs van de Batcave bedraagt 6600 New Taiwan Dollar voor, omgerekend 175 euro.

Zelf liever thuis een batcave? Dan kun je aan de slag met Lego.

Ingeborg blogt voor Bright.nl al sinds de start in oktober 2005. Haar specialiteiten zijn architectuur, stedenbouw, design en duurzaamheid.

Reacties

Liever met catwomen in dit "foute" hotel, dan met de "lego-nerds" in hun cave afdalen.

 

Slimme marketing truck?
Zie namelijk geen ramen dus goeie keuze om hem als batcave te verhuren. Jammer dat het er verder totaal niet uit ziet.

 

Nieuwsbrief