The Next Web gaat online les geven
Nieuws

The Next Web gaat online les geven

maandag 22 oktober 2012 16:08

Na een congres en een blog komt het Nederlandse The Next Web nu met een online cursusinstituut.

The Next Web is uitgegroeid van een conferentie over web 2.0 in Amsterdam tot een van de populairste techblogs. Het Amsterdamse bedrijf komt nu met een nieuwe activiteit, een online educatie-onderdeel: TNW Academy. Onlangs werd al de eerste webcursus voor zoekmachine-optimalisatie aangeboden, maar maandag opende TNW Academy officieel zijn online deuren.

"We hebben de gezonde ambitie om de toekomst van educatie te veranderen", aldus Boris Veldhuijzen van Zanten, mede-oprichter van The Next Web. Na de blog en conferenties is het volgens CEO Zee M Kane van The Next Web 'een logische stap om met lezers te verbinden via een meer intiem podium'. TNW Academy krijgt zowel gratis als betaalde cursussen, van online markting tot design en q&a-sessies met bekende ondernemers. De eerste twee uur durende cursus over SEO kost 100 dollar.

Tonie was in 1999 een van de eerste bloggers in Nederland. Sinds onze start in 2005 doet hij dat ook voor Bright. Sinds 2014 is Tonie de eindredacteur van Bright.nl.

Reacties

Jobs' voetsporen; Maurice de Hond gaat Boris voor in zekere zin, hoe staat het er eigenlijk mee in andere (lees de V.S.) landen, met die oh zo noodzakelijke onderwijsvernieuwing?
Benieuwd wat Rutte/Samsom er mee gaan doen, die schijnen er volgende week mee klaar te zijn, met hun huis-(Ten Bosch/Bos) werk. Maar eerst nog een Apple schillen, wat Googlen en dan...

 

Nieuwsbrief