Concurrentie voor AirPods? Sony komt met draadloze oordoppen
Bright

Concurrentie voor AirPods? Sony komt met draadloze oordoppen

09-01-2018 12:44 Laatste update: 16-01-2018 17:05

Sony zet de aanval in op de AirPods van Apple met nieuwe draadloze oordoppen met noise cancellation.

Met zijn oordoppen richt Sony zich in de eerste plaats op sporters. De WF-SP700N beschikken daarom behalve over noise cancellation ook over een spatwaterbestendige behuizing. Na een uurtje trainen in de regen spoel je het vuil en het zweet daardoor gewoon onder de kraan af.

Als je bezig bent in de sportschool kun je je dankzij de noise cancellation volledig afsluiten voor ratelende apparaten en andere fitnessers die vreemde klanken uitstoten. Ga je buiten sporten, dan kun je kiezen voor de ambient sound-functie die omgevingsgeluiden versterkt. Handig als je niet onder een auto wilt komen.

200 euro

De WF-SP700N is vanaf juni verkrijgbaar voor 200 euro. Er zijn verschillende oordopjes voor bredere of smallere gehoorgangen. De dopjes zitten daardoor echt vast in je gehoorgang, ondervond verslaggever Merijn van Bright tijdens de techbeurs CES. 

Volg Bright op CES 2018

Techplatform Bright doet deze week verslag van de grote techbeurs CES 2018 in Las Vegas. Onze video’s niet missen? Like ons op Facebookvolg ons op Twitter en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s