Limelight

Limelight

24-05-2013 07:58 Laatste update: 27-04-2018 11:45

Julia Nolet

Vind gelijkgestemde filmliefhebbers door het delen van je filmkast.

Limelight is waarschijnlijk de mooiste sociale filmkast-app die tot nu toe in de App Store te vinden is. Voor een klein prijsje (€1,79) kun je in Limelight verschillende filmkasten aanleggen en die delen met vrienden en volgers. In je eigen tabbladen zitten je 'Al gekeken' films die je een sterbeoordeling kun geven en bij 'Nog kijken' zet je de films die nog op je verlanglijstje staan.

Naast het beheren van je eigen kasten, krijg je ook een overzicht van de filmkeuzes en -ratings van de vrienden die je volgt. Zo maakt Limelight van iedereen een filmrecensent: als je de filmsmaak van een vriend respecteert, kun je deze volgen en op de hoogte blijven van zijn keuzes.

Alle films staan in Limelight in een mooie en overzichtelijke kast met filmcovers. Een groot pluspunt is dat de filminformatie in de app up-to-date is. Alle films in het systeem zijn voorzien van filminformatie en trailers. Daarnaast is er van veel acteurs een foto en beschrijving beschikbaar, plus een leuk overzicht van de films waarin zij nog meer spelen.

Download Limelight voor iPhone (€1,79)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s