Mijd Game of Thrones-spoilers met content uit Friends

Mijd Game of Thrones-spoilers met content uit Friends

13-04-2015 16:06 Laatste update: 28-04-2018 00:38

Bang voor Game of Thrones-spoilers op het internet? Deze Chrome-plugin grijpt in.

Er heerst chaos op het internet, want zaterdagnacht lekten vier nieuwe afleveringen van Game of Thrones uit, nog voordat de eerste van seizoen 5 op tv te zien was. Veel mensen konden zich niet inhouden om de episodes (in 480p met watermerk - belachelijk!) te bekijken. Dat betekent echter ook dat als je liever wacht op fatsoenlijke kwaliteit, je de komende weken je best moet doen om spoilers te ontwijken.

Friends

De plugin voor Chrome genaamd Friends of Thrones helpt je daarbij op een komische manier. De gratis oplossing scant woorden op websites en als het 'Game of Thrones' tegenkomt, maakt hij er Friends of Thrones van. Ook worden namen van personages vervangen door namen uit Friends. Weet je lekker niet over wie het gaat als je Phoebe of Rachel leest.

Plugin

Friends of Thrones is een geinige oplossing om spoilers tegen te gaan. De plugin is gratis te downloaden en wordt de komende tijd uitgebreid, zodat ook afbeeldingen en filmpjes vervangen worden door beelden uit Friends. Het gaat nog om een beta, zo is de plugin soms niet heel snel met het veranderen van teksten of werkt het helemaal niet, dus blijf zelf ook scherp.