Pebble voegt stalen Time-variant toe op Kickstarter

Pebble voegt stalen Time-variant toe op Kickstarter

03-03-2015 14:33 Laatste update: 28-04-2018 01:09

De teller van Pebble Time staat inmiddels op ruim 12 miljoen dollar, maar Pebble gooit nog een extra wapen in de strijd.

Dat extra wapen is de Pebble Time Steel, die een behuizing van staal heeft in plaats van de reguliere plastic Pebble Time-varianten. Deze kosten 250 dollar voor de eerste tienduizend backers op Kickstarter. De reguliere prijs komt op 299 dollar te liggen.

Upgraden

Met de Steel-variant haalt Pebble dus potentieel nog eens een extra 2,5 miljoen dollar op. Heb je al gekozen voor een reguliere Pebble Time van 159 of 179 dollar, dan kun je nog upgraden naar een Pebble Time Steel. Dat betekent ook dat er plekjes vrijkomen bij het early bird-model (159 dollar) en de Pebble Time van 179 dollar die in mei wordt geleverd.

Verschillende kleuren

Ook de Pebble Time Steel komt er in drie verschillende kleuren: een gouden met rood bandje, een zilveren met zilveren band en een zwarte (gunmetal black) met idem band. De bandjes zijn bij alledrie van leer gemaakt. Ze zien er ook iets luxueuzer uit dan de reguliere versies, met iets minder dikke schermrand en ze moeten tot tien dagen op een volle lading meegaan. Op de stalen versies moet wel iets langer gewacht worden; ze worden in juli geleverd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s