Japan + Oculus: animé-meisjes op de virtualreality-bril

Japan + Oculus: animé-meisjes op de virtualreality-bril

05-08-2014 19:09 Laatste update: 28-04-2018 04:45

Was er nog niet voor de Oculus-bril: meisjesbenen in 3D om je hoofd op te leggen. Nu wel. Bedankt, Japan!

De afgelopen maanden hebben we allerlei toffe presentaties en demo's gezien van manieren waarop je virtualreality-bril Oculus Rift kan gebruiken. We kunnen er het appartement van Seinfeld bezoeken, een out-of-body ervaring meemaken en zelfs een drone besturen is een optie. Vrij onschuldig allemaal.

Je hoofd op een benen-kussen

In Japan hebben ze de Oculus Rift ook ontdekt en wat krijg je dan…? De optie om je hoofd op de schoot van een animé-meisje te leggen. Tenminste, als ze het toestaat. Benodigd zijn een kussen in de vorm van benen en een speciale applicatie. Als je de VR-bril opzet, kom je in een virtuele wereld terecht waar Unity-chan rondloopt: een open-source 3d-model van een animépersonage.

Blauwtje lopen

Behalve dan dat het een supertrieste uitvinding is voor mensen die hun hoofd graag eens op schoot van een meisje willen leggen, is er weinig nut aan de toepassing te ontdekken. Ja, misschien leer je meisjes benaderen. Want doe je dat op een manier die Unity-chan niet zint, kun je wel gedag zeggen tegen haar schoot, viezerik.

bekijk op YouTube

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s