#BrightDay: Basis B1, Bright Day app en steampunk espresso

#BrightDay: Basis B1, Bright Day app en steampunk espresso

21-05-2013 20:46 Laatste update: 28-04-2018 11:59

Corrie Gerritsma

Met de Bright Day-app heb je alvast voorpret en een goed overzicht. Blokkeer 25 mei in je agenda en scoor je ticket vandaag nog!

Bright Day app - Met deze app voor iOS en Android heb je het complete programma van de dag op zak. Compleet met programma-tips, plattegrond en schema, #brightday twitterfeed en livestream. Download 'm nu vast voor de nodige voorpret. De app is in een dag gemaakt met AppMachine. Met die software kan je ook een smartphone-app maken als je geen programmeur bent, zeggen de makers van AppMachine. Op Bright Day geven ze een demo van hun software. Easy does it!

Basis B1 - Dit horloge is de meest complete health tracker van dit moment. Het horloge houdt niet alleen je slaappatronen en activiteiten bij, aan de achterkant meten de zeven sensors ook je hartslag, bloeddruk, huidtemperatuur en mate van transpiratie. Basis geeft je zelfs online persoonlijke adviezen over hoe je jouw gezondheid op de langere termijn kan verbeteren. Basis B1 is samen met andere self-trackers als de Fitbit Flex onderdeel van de live Uitpakparty. Na afloop is er een hands-on.

ES2 Espresso Machine - Wouter Strietman presenteerde op de Meubelbeurs in Milaan zijn eenarmige koffiebandiet. Koper, brons, metertjes en snoertjes, heel erg steampunk. Strietman laat zien wat er nou eigenlijk in een espressomachine gebeurt. Bovenin de EspressoStrietman ES2 giet je koud water. Een thermometer die je op een los kastje afleest, vertelt je wanneer het water warm maar niet te heet is. De vers gemalen koffie klik je onderin. Daarna komt het mooiste: met een flinke hevel moet je zelf de druk opvoeren om het vocht door de koffie te persen. Strietmans koffie vind je op de Creative Class expo.

NB: Elke betalende bezoeker van Bright Day in Amsterdam kan worden opgehaald door een luxe-auto met privéchauffeur en gratis naar Pakhuis de Zwijger gereden. Met de complimenten van smartphone taxiservice Uber. Instructies staan in een vorige update. Tot 25 mei!

» BESTEL HIER JE BRIGHT DAY TICKET «

Tip: bestel je ticket op tijd, de capaciteit in Pakhuis de Zwijger is beperkt. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee. Hou bright.nl/brightday in de gaten voor updates over het programma, de producten en de deelnemers, of download de gratis Bright Day app (iPhone/Android).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s