Hallo mega-Jumbo

Hallo mega-Jumbo

19-03-2013 12:35 Laatste update: 28-04-2018 13:01

De Jumbo XL in Breda belooft gemaksconcepten en virtual reality.

Nog voor de Paasdagen mag supermarktketen Jumbo een hele dikke vette punt op de kaart met supermarkten prikken in Breda. Daar, naast het NAC-stadion, opent op 27 maart een Jumbo XL. Naar de supermarkt wordt een dagje uit.

Wat is er dan zo mega? Ten eerste meet de winkel zesduizend vierkante meter. Dat is groter dan een voetbalveld. Jumbo verwacht 30 duizend klanten per week over de vloer te krijgen. Die worden bijgestaan door 310 werknemers. Daarvan zijn er dertig kok. Zij gaan in het nieuwe foodservice concept live koken, waarna we het terplekke of thuis op kunnen eten. Dat noemt Jumbo het gemaksconcept.

Daarnaast wil de keten een wok- en sushi-afdeling realiseren en moet er verse koffie gebrand worden. Dat vindt allemaal plaats in de Foodmarket. Die wordt weer afgetroefd door de DKW-afdeling. Deze droge kruidenierswarenafdeling moet met een uitgebreid assortiment en ruime straten het paradepaardje van de megawinkel worden. Er wordt geroddeld dat er plannen zijn om met virtual reality het assortiment onder de aandacht te brengen. We hebben wat te onderzoeken met Pasen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s