Copy.com heeft geen bestandslimiet

Copy.com heeft geen bestandslimiet

21-02-2013 09:52 Laatste update: 28-04-2018 13:32

tonie

De nieuwe Dropbox-concurrent Copy.com van securitybedrijf Barracuda biedt 250 gb voor 99 dollar per jaar.

In de wirwar aan Dropbox-klonen is er weer een nieuwe van start gegaan: Copy.com. Deze dienst komt van securityleverancier Barracuda en biedt 5 gb gratis ruimte. Dat is tegenwoordig erg mager, vergeleken met de 50 gb gratis die je bij Kim Dotcoms Mega en bij Mediafire krijgt. Maar Copy heeft al wel apps voor iOS en Android en ondersteuning voor Windows Phone is in de maak.

Bovendien ligt de prijs bij Copy voor 250 gb met 99 dollar per jaar lager dan bij Dropbox, Amazon, Google Drive, Apple's iCloud of Microsoft SkyDrive. Het tweede abonnement is 500 gb voor 149 dollar per jaar. Dus voor een tientje per maand heb je een half terabyte online opslag, wat vergelijkbaar is met Mega's Pro I-account. Nog meer opslag gaat bij Copy.com ook per 500 gb voor dezelfde prijs.

Barracuda noemt als een van de voordelen van Copy.com dat bestanden met onbeperkte grootte zijn te uploaden en te delen met iedereen. Dropbox en Skydrive hanteren bijvoorbeeld als limiet per bestand 2 gb, en bij Google Drive is de maximale bestandsgrootte 10 gb.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s