Op zoek naar jouw ‘friends with benefits’

Op zoek naar jouw ‘friends with benefits’

01-02-2013 10:38 Laatste update: 28-04-2018 13:32

Bram van Dijk

De applicatie Bang With Friends laat zien wie van je Facebook-vrienden in is voor een vrijpartij.

Een beetje plat is het wel, maar zeker doeltreffend. De Facebook-applicatie Bang With Friends koppelt gewillige vrienden aan elkaar. Je geeft anoniem op met wie je wil rotzooien en als diegene ook jou opgeeft, krijg je een mailtje met de titel 'It’s bangin’ time!' Daarna neem je zelf contact op. Je kan zoveel mensen opgeven als je maar wil en met een roze bril op je neus is de applicatie in deze Valentijnstijd als recht-door-zee-romantiek te bestempelen.

De drie bedenkers, die anoniem willen blijven, zeggen tegen Mashable dat de aanmeldingen binnenstromen en dat de app nog veel beter gaat worden. "Ondersteuning voor het selecteren van hetzelfde geslacht is al in ontwikkeling hier bij BWF, samen met een iPhone-applicatie voor banging on the go." Of de App Store de app gaat accepteren, is zeer de vraag gezien Apple's strenge pornoblokkade.

Superanoniem is de app overigens niet. Bij het openen van de app zie de profielfoto’s van de vrienden die de app ook geïnstalleerd hebben. Dat maakt het zoeken naar potentiële bangers wel makkelijker.

Wildenthousiast geworden? Bang With Friends is op zoek naar een communicatiestagiaire. Onderaan beginnen en daarna jezelf omhoog werken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s