Kant om in te sporten

Kant om in te sporten

15-04-2011 09:48 Laatste update: 29-04-2018 00:23

Wit sporttape en witte sportsokken. Ieuw. Kan dat niet beter?

Frieke Severs onderzocht in opdracht van Nike de mogelijkheden voor goed ontworpen sportsokken en sporttape. Omdat het kan. En wie zich goed voelt, presteert beter.

Het Women Sport Tape is geen medisch ogende wit katoenen brede band, maar laat een kanten patroon zien. Wie met een gekneusde vinger het veld op rent, heeft misschien juist graag dat de blessure met wit sporttape extra goed zichtbaar is. Een vriendschappelijke tegenstander zal je hand dan wat ontzien. Maar als je alle dagen je enkels moet intapen, is een wat vriendelijker ogend tape misschien een manier om iets luchtiger met je gebreken om te gaan.

En dan de witte sportsokken, al of niet met brede strepen. Vooral vanwege de opmerkingen wil je ze niet aan. Deze gele sportsokken zijn meer dan kniehoog. Ze zijn gebreid uit twee verschillende materialen waardoor je bepaalde gebieden exrta steun kunt bieden. Zoals hier de knie en de enkel.

Frieke Severs
woont in Oosterhout. Ze heeft zowel Sint Lucas als de Design Academy afgerond. Eerder schreven we over haar Footstickers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s