iPhone-hoesje in ruil voor donatie

iPhone-hoesje in ruil voor donatie

14-04-2011 11:09 Laatste update: 29-04-2018 00:23

Natalie Eigeman

Nog geen donatie overgemaakt voor de slachtoffers in Japan? Via 'Call for help' krijg je er een lowtech iPhone-hoesje voor terug.

Deze week startte de inzamelingsactie 'Call for help'. Dit initiatief van IN10 communicatie is bedoeld om op een creatieve manier geld in te zamelen voor de slachtoffers in Japan. Voor een donatie van vijf euro krijg je een unieke iPhone-case thuisgestuurd. Het hoesje is gemaakt van karton en daarmee honderd procent recyclebaar. Thuis zelf even in elkaar vouwen, en klaar.

'Het karton, drukken, stansen, verzenden, de website: iedereen werkt belangeloos mee', aldus Casper van der Waal van IN10. 'De opbrengst gaat volledig naar het Rode Kruis.

Op 11 maart van dit jaar werd Japan getroffen door een zware aardbeving, gevolgd door een tsunami waarbij veel verwoest werd. Nu, een maand later, leven er nog zo'n 250.000 slachtoffers in opvangcentra. Hulpverlening is goed op weg maar er is nog lang niet genoeg geld om al deze slachtoffers te helpen hun bestaan weer op te bouwen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s