140 tekens om je vinger

140 tekens om je vinger

20-01-2011 07:29 Laatste update: 29-04-2018 01:56

Een briljante tweet vereeuwig je in een ring.

Sommige tweets verdienen meer dan een toevoeging aan je lijst van favorieten. Dat is de menig van Rik Heijmen. Zijn gloednieuwe TweetRings vereeuwigen briljante, lieve of humoristische tweets tot een boodschap die je om je vinger draagt. Daar word je er altijd aan herinnerd.

Tekst in een (trouw)ring is een eeuwenoud beproeft concept, en dat zegt wel wat over hoe graag mensen een tekst bij zich dragen. Dus waarom niet een tweet? Persoonlijk vind ik het jammer dat je ook terplekke een tekst mag verzinnen. Dat komt toch een beetje over als smokkelen met tweets, terwijl je weet 'eens getweet is altijd getweet'. Dan weet ik nog wel een paar mensen die uit de digitale archieven wat woorden terug willen nemen.

TweetRings is een initiatief van voormalig reclameman Rik Heijmen en wordt geproduceerd door het vorig jaar gestarte Alphabeth.com.

De tekst van 140 tekens wordt gegraveerd op beide zijkanten van de ring. Dat is eens een extra keuze tussen alle ringen met tekst aan de binnen- of buitenkant. In edelstaal kost de ring 89 euro, maar hij is ook verkrijgbaar in zilver of titanium.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s