Google Voice als ultieme secretaresse

Google Voice als ultieme secretaresse

30-11-2010 10:33 Laatste update: 29-04-2018 02:27
Author profile picture

Rutger Middendorp

De afname van het aantal vaste telefoons betekent dat bijna iedereen op een eigen nummer te bereiken is. Dat is niet altijd handig. Google Voice kan helpen.

Het voordeel van een vaste telefoon is dat je hem ook door een ander op kan laten nemen als je telefoontjes wil screenen op relevantie. Maar de overhead van een telefoniste is voor de meeste zzp-ers, freelancers en huisvrouwen wat te groot voor die luxe. Als je Google Voice (nog niet beschikbaar in Nederland) een beetje slim inricht, kun je echter bijna alle voordelen van een telefoniste hebben zonder de kosten. Lifehacker schreef een handig stuk om uit te leggen waarvoor je Google Voice zoal kan gebruiken.

Door slim gebruik te maken van alle tools op het web kun je systemen 'pipen' en er zo voor zorgen dat als je je eigen voicemail inspreekt, Google Voice dat omzet in tekst en uploadt naar Evernote. Nooit meer een excuus om al je geweldige ideeen te vergeten dus.

Bovendien kun je met slim filteren bepalen wie je mag bellen op welk tijdstip en welk nummer. Meer tips op Lifehacker. Zijn er onder onze lezers ook mensen die slim gebruik maken van call screening of soortgelijke tools?