Zober tovert je kater weg
Zo weer sober

Zober tovert je kater weg

14-08-2018 14:32 Laatste update: 15:04

Nooit meer brak: anti-katerpil Zober belooft dat je zo van je kater af bent.

Is de festivalnacht net te lang, of heb je op een zwoele zomeravond iets teveel gin&tonic gedronken? De anti-katerpil Zober belooft je de gevolgen van teveel alcohol op te lossen.

Zober! is een pilletje dat een kater moet voorkomen. De anti-katerpil is een product bedacht door geneeskundestudent Niels Pesser en zijn vader Jacco die apotheker is. Gezien de achtergrond van beiden zou je chemisch geproduceerde medicijnen als ingredient verwachten. Maar de kracht komt uit een natuurlijk product: groene thee.

Zober werkt zo. Voor je naar bed neem je net zoveel pilletjes in als je aan glazen alcohol hebt gedronken. Een kater zou dan voorkomen worden, zodat je de volgende dag niet brak bent. De anti-katerpil vraagt dus nog wel twee maal discipline van je. Allereerst moet je niet direct je bed induiken maar de moeite nemen je pilletjes te slikken. Dat blijkt net als met het drinken van water tegen de kater soms nog best moeilijk. Ook vermoed ik dat ongeveer iedereen minder glazen telt dan hij daadwerkelijk heeft gedronken. Dus neem maar een pilletje groene thee extra voor de zekerheid.

Het hoofdbestanddeel van een tablet is  294 milligram zuivere groene thee zonder cafeïne. Naast deze antioxidanten bevat het tablet de hulpstoffen cellulose, primogel, polyvidon en magnesiumstearaat. Het mineraal magnesium staat van zichzelf ook bekend als anti-katermiddel. Preventief paracetamol nemen is een afrader. Je maakt het je lever die de alcohol moet afbreken daarmee nog moeilijker.

Zober is online te bestellen. Een kek zwart doosje met 6 tabletten kost net geen 6 euro. Voor 24 stuks betaal je 22 euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s