Lenovo komt met ThinkPad- en Yoga-koptelefoons
Noise-cancelling

Lenovo komt met ThinkPad- en Yoga-koptelefoons

25-02-2019 16:37 Laatste update: 16:38
Author profile picture

Floris Poort

ThinkPad en Yoga waren tot nu toe laptopmerken van Lenovo, maar het bedrijf brengt nu ook noise-cancelling koptelefoons onder de merken uit.

Net zoals de Yoga- en ThinkPad-laptops zijn ook de koptelefoons gericht op respectievelijk consumenten en het bedrijfsleven. De koptelefoons hebben hetzelfde binnenwerk en grotendeels hetzelfde ontwerp, maar kleuren en details verschillen.

Beide koptelefoons hebben aluminium on-ear-oorschelpen. Bij de Yoga-koptelefoon zijn die zilverkleurig en heeft de koptelefoon witte en roomkleurige details met boven de oorschelpen het Yoga-logo. Het ThinkPad-model is toepasselijk donkergrijs en zwart met op de oorschelp groot 'X1'. 

De koptelefoons hebben active noise cancellation, bluetooth 5.0 en worden opgeladen via usb-c. Binnen twee uur zou de koptelefoon volledig opgeladen kunnen worden. Op de oorschelpen zitten knoppen voor bediening en volume, ook is er beperkte stembesturing. De koptelefoons zijn volgens Lenovo geoptimaliseerd voor Skype-gesprekken en zijn inklapbaar. Beide modellen komen in juni op de markt voor een prijs van 158 euro.

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s