Deze elektrische tandenborstel gaat 90 dagen mee
2 minuten tooten per dag

Deze elektrische tandenborstel gaat 90 dagen mee

19-03-2020 13:01 Laatste update: 13:01

Tandenborstel Toot met een abonnement op iedere drie maanden een schone borstel heeft een enorme batterij, zodat hij mee op reis kan.

Toot is een elektrische tandenborstel met een aantal verbeteringen ten opzichte van een sonische tandenborstel zoals je die in de winkel kunt kopen. Allereerst is de batterijduur 90 dagen. Ruim voldoende om op reis niet nog zo'n oplader mee te hoeven nemen.

Daarnaast kun je kiezen voor een abonnement op een nieuwe borstel. Dat is een gezonde stok achter de deur om ook echt iedere 3 maanden een schoon kopje te kiezen. En voor Toot zelf een manier om het kopje te kunnen recyclen, aangezien de retour aan grondstof voorspelbaar is. Kies je voor die refill, dan krijg je levenslange garantie op het apparaat. De prijs is bij die optie voor een sonische tandenborstel goedkoop: voor 69 euro wordt Toot thuisbezorgd. 

Toot is een wat stevigere borstelaar dan zijn concurrenten. Het design mag er zijn. Het huidige aanbod aan tandenborstels is nou niet echt een bijdrage aan je badkamer, terwijl de parfumfles en de zeeppomp wel degelijk in een versie voor fans van mooi ontwerp te koop zijn.

De keus is tussen zwart of wit. Terugsturen kan 60 dagen lang.