Deze e-bike heeft een ingebouwd touchscreen
Angell

Deze e-bike heeft een ingebouwd touchscreen

13-04-2020 15:43 Laatste update: 14-04-2020 07:05

De strak vormgegeven e-bike Angell heeft een in het stuur ingebouwd aanraakscherm.

Wat een beauty is deze Angell-e-bike; mooie ronden lijnen in zilver of zwart en ook nog goede prestaties. Ontwerper Ora Ito heeft een touchscreen op het stuur geïntegreerd zodat je op de hoogte blijft van weersverwachtingen, informatie over de luchtkwaliteit, het batterijniveau, de snelheid en verbrande calorieën, zonder een boete voor smartphonegebruik op de fiets te riskeren. 

De e-bike bestaat uit 13,9 kilo aluminium en kunststof, wat voor een elektrische fiets lichtgewicht is. Hij heeft een afneembare batterij met een gewicht van minder dan 2 kg en hyperbolische knipperlichten.

Vanaf mei geleverd

Angell biedt drie verschillende rijmodi aan: free ride, navigatie en sport, met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en een radius van 70 kilometer. Voor de gemoedsrust en tegen range anxiety heeft de accu een automatisch vergrendelingssysteem dat hem beschermt tegen diefstal en herlaadt in minder dan twee uur.

De Angell-fiets is voor 2690 euro te koop, of voor 75 euro per maand. Hij wordt vanaf mei geleverd. Naast de keuze voor zwart of zilver zijn er accessories zoals spatborden, houten mand, helm en een gezichtsmasker tegen luchtvervuiling.