Zo maak je van je auto een camper
Kamperen zonder gear

Zo maak je van je auto een camper

14-05-2020 10:50 Laatste update: 10:51

Je eigen auto wordt een camper met Opjeautoslapen.nl. De daktent past ook op je kleine autootje.

We kunnen weer wat meer naar buiten. De vakantie gaat naar alle waarschijnlijkheid in eigen land gevierd worden. Niets mis mee met dit mooie weer, maar wie geen kampeergear heeft, moet slim zijn. Zoals de dienst Op je auto slapen.

Vakantie in eigen land brengt kamperen naar een nieuw publiek. Een markt die niet in het bezit is van kampeergear, en die spullen ook niet voor die ene keer hoeft aan te schaffen. FemkesRooftopTents verhuurt alle spullen om je eigen autootje om te bouwen tot een camper.

Je eigen auto wordt een camper met Opjeautoslapen.nl. Ook je kleine autootje. Slapen doe je letterlijk op je auto, in een rooftoptent. Neem het beeld van een jeep op safari in Afrika voor ogen, waar de in kaki geklede toerist zijn Howling moon rooftoptent opent klapt. 

Zo’n daktent is in feite een dakkoffer. Als je die opent, klapt er een volwaardige tent uit. Er zijn verschillende maten. Dan zijn er nog ladders, matrasjes, klamboes, luifels en raampjes te kiezen. Je kunt er ook een keukentje bij kiezen.

Het door Femke en Tim zelf ontwikkelde model Alu Khosi heeft een vorm die niet zou misstaan op de Tesla Cybertruck. Kampeergear voor drie nachten weg kost vanaf 125 euro.