© Apple

'iOS 14 is grotere update dan verwacht'
Bright Podcast ?

'iOS 14 is grotere update dan verwacht'

26-06-2020 16:31 Laatste update: 06-07-2020 15:53

De update naar iOS 14 blijkt groter dan vooraf verwacht, macOS krijgt een nieuw uiterlijk en Apple gaat eigen Mac-chips maken. We maken de balans op van Apple-event WWDC in deze Bright Podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Apple hield deze week zijn jaarlijkse ontwikkelaarsbeurs Macs met eigen Apple-chips

Bright schreef over al het nieuws dat Apple aankondigde, de veranderende houding van het bedrijf ten opzichte van appmakers, en over alle nieuwe iOS-functies. In deze Bright Podcast lopen we langs alle aankondigen.

Luister de Bright podcast

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

De veranderingen voor iPhone, iPad en Mac:

Tips uit deze aflevering:

Serie: Dark, een Duitse science-fictionserie met een even spannend als ingewikkeld plot vol tijdreizen. Het derde seizoen verschijnt zaterdag.

Podcast: De Bobcast van de VPRO over Bob Dylan. Tussen zijn 79ste en 80ste verjaardag komen in 26 afleveringen bekende fans aan het woord en wordt de muziek van Dylan van alle kanten bekeken. In de eerste aflevering: Matthijs van Nieuwkerk die vol passie vertelt over zijn liefde voor de muziek van Dylan.

Game: Trivia Royale, een mobiele quizgame van de makers van QuizUp in battle royale stijl, tegen elkaar dus. Het begint met duizend andere spelers, je speelt live tegen één persoon en uiteindelijk blijft er een winnaar over. Gratis te downloaden voor iOS en Android.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.