Reclameboycot Facebook: heeft dat wel zin?
Bright Podcast ?

Reclameboycot Facebook: heeft dat wel zin?

02-07-2020 14:42 Laatste update: 14:48

Facebook ligt onder vuur: honderden adverteerders boycotten het bedrijf deze maand. Waarom gebeurt dat, en heeft het zin? We bespreken het in de laatste Bright Podcast voor de zomerstop.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Facebook ziet de ene na de andere adverteerder vertrekken. De teller is de 300 al gepasseerd: grote en nog grotere adverteerders boycotten het sociale netwerk. Ze willen dat Facebook meer doet tegen haat en racisme. Heeft de boycot zin, en waarom is het tot een boycot gekomen? We bespreken het in de Bright Podcast.

Na deze aflevering houdt de Bright Podcast een zomerstop: in augustus zijn we weer terug!

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Video's: Bright Summer Camp – Bright-presentatoren Erwin, Merijn, David en Bram zijn op de camping en testen de beste en meest opvallende gadgets voor op reis, op de camping en op vakantie. De eerste aflevering: de slimste reisaccessoires.

Apps: Komoot en Strava, twee apps voor de fietser om mooie of uitdagende nieuwe routes te vinden.

App: Ziggo Go – eindelijk is de Ziggo-app er ook voor de Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV. TV-kijken zonder kabel op je favoriete tv-gadget. Hoe dat bevalt lees je in onze review.

Film: Hamilton, een gefilmde versie van de populaire musical Hamilton. Het verhaal van één van de grondleggers van de VS, Alexander Hamilton, verteld op een moderne manier met hiphop, jazz en R&B en een diverse cast. Vanaf 3 juli te zien op Disney+.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.