Captain America is nu speelbaar in Fortnite
Skin

Captain America is nu speelbaar in Fortnite

03-07-2020 13:41 Laatste update: 13:48

De Marvel-superheld Captain America is nu een speelbaar personage in de game Fortnite.

Het spelfiguur is toegevoegd in de meeste update, waar je hem als skin in kunt kopen. Hierdoor laat je jouw personage er hetzelfde uitzien als de held. 

De skin kan worden gekocht met V-bucks. Je moet er 2.000 betalen, wat omgerekend ongeveer 20 euro is. Het schild van het personage is dan te gebruiken als pikhouweel.

Captain America is niet de eerste superheld in de game. Afgelopen maand begon het derde seizoen van hoofdstuk 2, waarin Aquaman ook als skin zal worden toegevoegd. Die past ook in het thema van het nieuwste seizoen, waarbij het gehele game-eiland onder water is komen te staan.

Meer helden

De stripboekhelden Deadpool, Black Widow, Star-Lord, Batman, Harley Quinn en Catwoman kregen in het verleden ook hun eigen Fortnite-skins. Daarmee zijn personages van zowel Marvel als concurrent DC Comics in de game te vinden.

Fortnite is in 2020 nog steeds één van de populairste games ter wereld. Onlangs verliet het spel officieel zijn early access, waarbij de ontwikkeling van de Save the World-functie ook is vertraagd.

Sony onthult de PlayStation 5