© Sonos / WinFuture

Sonos start met Nederlands station en streams in hoge kwaliteit
Streaming muziek

Sonos start met Nederlands station en streams in hoge kwaliteit

12-11-2020 14:11 Laatste update: 09-06-2021 07:36

Speakerfabrikant Sonos lanceert vandaag zes nieuwe online-stations die door lokale curatoren zijn samengesteld. Een van de stations is speciaal voor Nederlanders en wordt gevuld door radio-dj Sander de Heer.

Sonos lanceert vandaag zes nieuwe online-radiostation met muziek die door experts uit verschillende Europese landen zijn geselecteerd. Een van de stations is gericht op Nederlanders. Dit kanaal, genaamd Radio à Gogo, wordt handmatig gevuld door radio-dj Sander de Heer.

Op het nieuwe streamingkanaal hoor je 'pophits, onbekende albumtracks van favoriete artiesten en goede muziek van eigen bodem van de jaren ‘60 tot nu', zegt Sonos. "Op het station hoor je elk uur een nummer van een Nederlandse artiest", aldus De Heer.

Kersthits

De streamingdienst Sonos Radio heeft vanaf vandaag ook vier nieuwe genrestations, waaronder een station met 'de beste kersthits' en een station met instrumentale versies van kerstklassiekers.

HD-abonnement

Sonos startte in april met de streamingdienst Sonos Radio. Het voegt daar nu een extra abonnement aan toe: 'Sonos Radio HD'. Dit abonnement biedt reclamevrij luisteren in high definition, oftewel lossless en CD-kwaliteit audio.

Het gaat volgens Sonos om ‘de hoogste kwaliteit van elke radiostreamingservice’. De HD-dienst biedt de mogelijkheid om nummers over te slaan of te herhalen. 

Sonos Radio HD is vanaf vandaag beschikbaar voor Amerikanen en Britten in de nieuwe Sonos S2-app en kost 8 dollar per maand. Nederland volgt in 2021, laat Sonos aan Bright weten. 

 

Kijk ook: review Sonos Arc

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s