Apple lekt per ongeluk ontwerp nieuwe AirPods-koptelefoon
AirPods Studio

Apple lekt per ongeluk ontwerp nieuwe AirPods-koptelefoon

13-11-2020 10:39 Laatste update: 12:47

Apple heeft in nieuwe testsoftware per ongeluk al een plaatje van zijn onaangekondigde draadloze koptelefoon toegevoegd. Daarmee geeft het bedrijf een vroege blik op de nieuwe gadget.

De afbeelding zit in de donderdag verschenen ontwikkelaarsbèta van iOS 14.3, merkte 9to5Mac op. 

Het ontwerp van de koptelefoon is niet wereldschokkend, maar vlakbij de oorschelpen lijken twee scharnieren te zitten om hem goed te verstellen. Volgens eerdere berichtgeving heeft het apparaat metalen armen aan weerszijden.

Volgens bronnen moest de koptelefoon in 2020 worden aangekondigd. Het is de vraag of dat nog zal gebeuren: in de afgelopen maanden hield Apple drie najaarsevenementen waarbij de gadget nooit aan bod kwam.

AirPods Studio

De Apple-koptelefoon zal vermoedelijk als de AirPods Studio in de winkels liggen. Het is voor het eerst dat Apple onder zijn eigen merk een koptelefoon verkoopt, het bedrijf richtte zich tot nu toe alleen op zijn AirPods-oordopjes.

Apple nam eerder wel koptelefoonmaker Beats over, die onder het bewind van de techreus nieuwe koptelefoon bleef maken. De technologie van dit bedrijf wordt vermoedelijk in de AirPods Studio gebruikt.

Duurtest: AirPods Pro

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s