© Disney

Disney+ krijgt op 23 februari nieuw kanaal: Star
Misdaad, drama en meer

Disney+ krijgt op 23 februari nieuw kanaal: Star

04-01-2021 11:33 Laatste update: 11:33

Streamingdienst Disney+ krijgt er op 23 februari een nieuw kanaal bij: Star. Met misdaad, drama, romantiek en horror richt het kanaal zich meer op volwassenen, met bijpassende oudercontrole.

Disney+ heeft sinds zijn start in 2019 vijf kanalen: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Op 23 februari komt daar Star bij, als onderdeel van het bestaande abonnement. Star krijgt zowel bestaande films en series als nieuwe originals.

In een trailer toont Disney+ Nederland een deel van het Star-aanbod van Nederland. Te zien zijn onder meer animatieserie Family Guy, comedyserie How I Met Your Mother, bekende misdaadseries 24 en Prison Break, comedy-drama Atlanta, mysterie-series Lost en The X-Files en de films Die Hard en Die Hard 4.

De inhoud van Star is meer gericht op volwassenen dan het algemene aanbod van Disney+. Daarom krijgt de dienst ook de mogelijkheid om profielen met een pincode af te schermen, zodat kinderen alleen inhoud kunnen bekijken die voor hun eigen leeftijd geschikt is.

De prijs van Disney+ stijgt ook met de komst van Star. De dienst kost vanaf 23 februari 8,99 euro per maand, 2 euro meer dan nu, en 89,99 euro per jaar, tot nu toe 69,99 euro per jaar. Wie al een lopend abonnement heeft, gaat pas over 6 maanden de hogere prijs betalen, vanaf 23 augustus 2021.

Komen deze gadgets dit jaar naar Nederland?

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s