Tech in 2021: nieuwe tv's, telefoons en gadgets voor thuis
Bright Podcast ?

Tech in 2021: nieuwe tv's, telefoons en gadgets voor thuis

07-01-2021 18:00 Laatste update: 08-01-2021 13:09

In deze eerste Bright Podcast van 2021 blikken we vooruit op de tv-innovaties van dit jaar, de nieuwe Samsung-telefoons en de gadgets die we komende week zien op de virtuele techbeurs CES.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Techjaar 2021 gaat komende week van start met de virtuele techbeurs CES. Een ander begin dan normaal, toch ziet het er veelbelovend uit. We verwachten tv's met allerlei nieuwe technieken, zoals mini-led en micro-led, veel nieuwe gadgets die gericht zijn op thuiswerken en natuurlijk ook weer veel nieuwe smartphones, waaronder de Samsung Galaxy S21. In deze Bright Podcast blikken we vooruit.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Kijk ook:

Tips uit deze aflevering:

Serie: Big Brother 2021, de oudste Nederlandse reality-serie is terug. Opnieuw worden mensen opgesloten in een huis, maar de buitenwereld is in de tussentijd zo veranderd dat het programma met hetzelfde recept toch heel anders werkt. Dagelijks te zien op RTL 5 en de hele dag live op Videoland.

Film: Soul van Pixar, te zien op Disney+. Een film die de zin van het leven en het hiernamaals behandelt op de bekende luchtige maar toch niet kinderachtige Pixar-manier. Mooi, grappig en met een sterke jazz-soundtrack.

Muziek: De grootste hits van de Britse muziekpioniers The KLF, een van de populairste acts van begin jaren 90, verschenen op 1 januari officieel op internet, waaronder YouTube en Spotify. Na meerdere nummer 1-hits stopte het duo in 1992 helemaal: alle muziek werd van de markt gehaald. The KLF trok daarna de aandacht door als kunstproject 1 miljoen Britse pond te verbranden. Het laatste kunstproject van het duo is The People’s Pyramid.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s