Bright Stuff: de beste videodeurbellen en bluetooth-speakers
Smart Home

Bright Stuff: de beste videodeurbellen en bluetooth-speakers

16-04-2021 15:00 Laatste update: 17-04-2021 12:47

Nieuw in onze Bright Stuff-koopgids: de drie beste videodeurbellen, zowel draadloos als bedraad, en voor elk smart home-systeem wat wils. Ook hebben we de lijst met bluetooth-speakers vernieuwd.

In onze smartphones, laptops, koptelefoons, e-bikes en tablets. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die we hebben getest of zelf gebruiken omdat ze de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Bright Stuff gaf nog geen advies over videodeurbellen. Hoog tijd, want deze gadgets worden steeds populairder en is inmiddels meer keuze dan alleen Ring en Nest. En laat die twee merken ook niet tussen onze aanraders staan. Om de deurbellen van Ring en Nest volledig te gebruiken heb je een abonnement nodig. Wij raden drie videodeurbellen met opties variërend van HomeKit-ondersteuning, video-opslag zonder abonnement en draadloze installatie.  

» Eufy videodeurbel: Eufy is een dochtermerk van Anker, bekend van zijn prima smartphone-accessoires. Eufy verrast net zo positief en biedt een fijne, complete en betaalbare videodeurbel.

» Netatmo videodeurbel: volledig te gebruiken zonder abonnement en is zeker voor de Apple HomeKit-gebruiker een goede keus.

» Arlo videodeurbel: Arlo maakt al jaren fijne slimme camera's voor in en om het huis. Nu heeft het bedrijf ook een slimme deurbel, die ook draadloos te gebruiken is.

Bluetooth-speakers

Na het verschijnen van de Sonos Roam hebben we ook onze lijst met bluetooth-speakers vernieuwd. Gebleven is de UE Megaboom 3, nieuw zijn:

» Sonos Roam, de eerste echte bluetooth-speaker van Sonos, bedoeld voor meer dan de achtertuin alleen. En meteen een schot in de roos.

» JBL Flip 5, een betaalbare draadloze speaker met prima geluid en bovendien volledig waterdicht.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s