© Bethesda/Nintendo

Podcast: games van Nintendo en Xbox om naar uit te kijken

Starfield en Breath of the Wild 2, twee van de uitschieters van de E3.

Bright Podcast ?

Podcast: games van Nintendo en Xbox om naar uit te kijken

16-06-2021 15:31 Laatste update: 15:48

De grote gamebeurs E3 is net achter de rug en dat betekent games, games en nog eens games. In deze Bright Podcast bespreken we de opvallendste games om naar uit te kijken.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Microsoft, Nintendo, Square-Enix, Bandai-Namco: het zijn een paar van de gamebedrijven die tijdens de gamebeurs E3 de afgelopen dagen online shows hielden. Er werden tal van games onthuld, er waren verrassingen, nieuwe beelden en lanceerdata. Bright pikt de opvallendste games en de schaarse stukken hardware eruit.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Clarkson's Farm op Amazon Prime Video. Jeremy Clarkson (Top Gear, Grand Tour) probeert het leven op de boerderij. Dat doet hij in geheel eigen stijl: lomp, verrassend en altijd grappig.

Video: De drones van Rijkswaterstaat. De laatste video in de reeks van Merijn, waarin hij de slimme technische kant van Rijkswaterstaat bekijkt. In deze nieuwste aflevering: drones. In de lucht om bruggen te inspecteren, maar ook op het water. Bekijk hier het hele project.

Serie: Lupin op Netflix. Het tweede deel van deze spannende Franse serie over een meestercrimineel die zich baseert op de fictieve Lupin. Charmant gespeeld door Omar Sy en het tweede deel begint zo spannend als het eerste eindigt.

Battlefield-video's: de nieuwe trailer, de trailer naast de inspiratie en de reactie van de originele maker.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.