Ariana Grande geeft komend weekend concerten in Fortnite
Fortnite-events

Ariana Grande geeft komend weekend concerten in Fortnite

02-08-2021 11:01 Laatste update: 13:55

Fortnite biedt deze week toegang tot virtuele concerten van Ariana Grande.

Fortnite-maker Epic Games heeft aangekondigd dat Ariana Grande onder de naam 'Rift Tour' vijf virtuele concerten geeft in het populaire spel. De eerste show vindt in de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) plaats.

Epic Games zegt dat mensen die de concerten in de game willen bijwonen vanwege de drukte op tijd moeten inschakelen, ongeveer een uur vanaf de start.  

In de aanloop naar de concertreeks kunnen spelers speciale voorwerpen verzamelen die iets te doen hebben met het evenement, waaronder een Ariana-outfit.  

Marshmello en Travis Scott

Eerder organiseerde Epic Games al concerten voor artiesten als Marshmello en Travis Scott in Fortnite. Het zijn spectaculaire, van te voren geanimeerde shows waarbij spelers rond kunnen stuiteren terwijl er bijzondere dingen gebeuren. Zo liep hiphopartiest Travis Scott als reus over het Fortnite-eiland heen.

De Rift Tour is vijf keer te bekijken binnen Fortnite. De première vindt plaats op 6 augustus, om 6 uur lokale tijd in de Verenigde Staten. De show die gericht is op Europa vindt plaats op 8 augustus, om 4 uur 's middags.