Sneller op je e-bike: 'Het mag niet, we willen het wel'
Bright Podcast ?

Sneller op je e-bike: 'Het mag niet, we willen het wel'

27-10-2021 16:00 Laatste update: 16:44

E-bikes, e-stepjes en andere elektrische voertuigen kunnen steeds meer, mensen doen dat ook, maar de wet hobbelt er achteraan. In deze podcast: wat kan er en wat is illegaal? En hoe lang nog?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

In deze aflevering gaat we in op de mogelijkheden van elektrische voertuigen zoals e-bikes, e-stepjes en meer: opvoeren met een app of zelfs 120 km/u op een step. Wat kan er, wat mag er en zit er beweging in de zaak?

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Podcast: Heavyweight, een podcast vol prachtige verhalen, waarin elke week een gast iets uit het verleden probeert op te lossen. Vaak zware onderwerpen, licht gebracht door humorist Jonathan Goldstein. Vanaf dit seizoen helaas exclusief op Spotify.

Serie: Invasion op Apple TV+. Een serie over een alien-invasie, maar bepaald geen Independence Day, eerder War of the Worlds. Verhaal volgt zes personages en geeft hen veel ruimte. Bonustip: War of the Worlds op Disney+.

Podcast: Dick Voormekaar Podcast, waarin schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam vanuit Rotterdam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord bespreken.

Serie: Curb Your Enthusiasm, waarin komiek Larry David een uitvergrote versie van zichzelf speelt, die zich overal aan stoort en iedereen op de zenuwen werkt. Cringe comedy op het hoogste niveau.

Game: Metroid Dread, de nieuwste game in de Metroid-reeks, ook qua chronologie. Samus komt weer op een vreemde planeet, raakt haar krachten kwijt en moet die stuk voor stuk weer verzamelen. Nieuw zij de robots, die te sterk zijn voor Samus en die ze dus moet ontwijken. Die afwisseling speelt uitdagend en fris. 60 euro, te koop in de Nintendo eShop en in de winkel.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.