Is de smartphonestrijd stiekem al gewonnen?

Oppo Find X5 Pro

Bright Podcast ?

Is de smartphonestrijd stiekem al gewonnen?

24-02-2022 17:06 Laatste update: 17:10

In deze Bright Podcast aandacht voor de nieuwste smartphones. We hebben de Samsung Galaxy S22-telefoons al getest, Oppo heeft zijn nieuwe vlaggenschip onthuld en het Mobile World Congress staat voor de deur.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Vandaag in de Bright Podcast praten we je bij over de Samsung Galaxy S22 na een paar weken gebruik en het nieuwe high-end toestel van Oppo. Ook hebben we het over de bekendmaking van de Nederlandse prijzen van HBO Max, de nieuwe grote concurrent van Netflix.

Bekijk op Twitter de foto's die we in de korte quiz vergelijken.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Severance op Apple TV+, met Adam Scott van Parks and Recreation. Een serie van Ben Stiller die we vooral kennen als komisch acteur uit Zoolander en dergelijke. Dit is echter een behoorlijk serieuze serie met een vreemde opzet: wat als je geheugen van werk en privé ook letterlijk strikt gescheiden zouden kunnen worden? Dat ondergaat het personage van Scott, samen met collega's gespeeld door een sterke cast met Britt Lower, John Turturro en Christopher Walken.

Film: CODA op Apple TV+. Een film over een horend meisje in een verder doof gezin. Zij kan prachtig zingen, haar familie kan dat niet horen. Zoet, Amerikaans, maar het werkt wel: een tranentrekker met en mooi inkijkje in het leven van een atypisch gezin. Genomineerd voor meerdere Oscar's, waaronder die voor beste film.

Kort nieuws: de prijzen van HBO Max voor Nederland zijn bekendgemaakt.

Podcast: The Trojan Horse Affair van de makers achter Serial; dan weet je eigenlijk al genoeg. De podcast gaat in op een complot waarbij Islamitische extremisten Britse scholen willen infiltreren: operatie Trojan Horse. Hoe zit dat, en wat zijn de grote gevolgen? Het is beklemmend maar mooi vastgelegd in audiovorm.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s