© VanMoof

Rijdt VanMoof met zijn nieuwe e-bikes weer in de kopgroep?

De nieuwe VanMoof S5.

Bright Podcast ?

Rijdt VanMoof met zijn nieuwe e-bikes weer in de kopgroep?

06-04-2022 16:18 Laatste update: 26-04-2022 06:46

Fietsmerk VanMoof heeft twee nieuwe e-bikes onthuld. Bright-tester David heeft de VanMoof S5 en A5 al kort getest en vertelt je er over in onze podcast. Houdt VanMoof hiermee de nieuwe concurrenten bij?

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

VanMoof presenteerde dinsdag de nieuwe e-bikes VanMoof S5 en A5. De nieuwste elektrische fietsen zijn volgens de Amsterdammers helemaal opnieuw opgebouwd en VanMoof wil er liefst 1 miljoen van verkopen. Wat is er precies nieuw en wat verdwijnt er? En gaat de e-fietser er op vooruit? Bright-reviewer David Lemereis, die VanMoof sinds het begin op de voet volgt, reed al op de S5 en A5 en heeft alle antwoorden.

Kijk onze eerste indruk:

Tips uit deze aflevering:

Stem op Bright voor de Televizier-Ster Online-videoserie. We zijn geselecteerd voor de kwalificatieronde en met genoeg stemmen gaan we door naar de volgende ronde. Klik dus op deze link, zoek op Bright en vul je e-mailadres in. Vergeet daarna niet te bevestigen via dat mailtje – onze dank is groot.

App: Soulver voor Mac. Een unieke rekenmachine die je met tekst kan gebruiken. Handig, want dan kan je gewoon bij de getallen zetten wat het allemaal is. Je kan schrijven 'reken x om naar dollars en doe er dan 21 procent btw bij' en dat werkt dan. Het werkt zelfs met meerdere regels, zodat je het overzicht houdt. 30 dagen gratis te proberen, daarna wel vrij prijzig met 35 dollar.

Serie: Dwars Door de Lage Landen van Arnout Hauben, ook bekend van bijvoorbeeld Rond de Noordzee. Met zijn cameraman en geluidsman loopt Arnout van Oostende tot Pieterburen en ze praten met iedereen die ze tegenkomen. Prachtige tv waardoor je in deze vreemde tijden toch weer wat meer van de mensen gaat houden. Het ene moment staat de cameraploeg in een weiland met een metaaldetector, dan weer in een molen, dan met een prins in zijn kasteel en iedereen heeft wel een bijzonder verhaal. Te zien en terug te kijken bij de NPO.

Series: Aprilmaand seriemaand is losgebarsten. Moon Knight van Marvel op Disney+. Slow Horses op Apple TV+. Seizoen 2 van Top Boy op Netflix. En het slotseizoen van Peaky Blinders op de BBC en van WeCrashed op Apple TV+ over de ‘rise and fall’ van WeWork en zijn spiritueel leider Adam Neumann, een rol van Jared Leto.

App: De nieuwe Discovery-functie van Plex. Eindelijk alles van alles streamingdiensten op één plek. Wat Apple en Google niet gelukt is, lost Plex nu wel op: dat constant openen en sluiten van Netflix, Disney+, HBO Max en ga zo maar door. Discover werkt met 150 diensten: aanvinken en gaan. Hopelijk neemt de rest er een voorbeeld aan.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s