Dit zijn de beste koptelefoons van dit moment
Bright Stuff-koopgids

Dit zijn de beste koptelefoons van dit moment

10-07-2022 11:00 Laatste update: 13:23

De koopgids Bright Stuff heeft weer een update gekregen, met deze keer de beste koptelefoons. Geweldig geluid, draadloos, noise cancelling en een mooi ontwerp: ze hebben het alle drie.

In onze smartphones, e-bikes en elektrische auto's. De krenten uit de pap die we iedereen aanraden. Producten die de beste in hun soort zijn. Die gidsen werken we steeds bij, zodat ze altijd het beste koopadvies geven.

Koptelefoons zijn nu aan de beurt. Die moeten wat ons betreft geweldig geluid bieden, draadloos zijn, met ijzersterke active noise cancellation. Het oog wil ook wat, maar ze moeten tevens comfortabel zijn, en opties bieden zoals multi-point connectie, zodat je niet loopt te hannesen in de instellingen. Twee van de drie nieuwe koptelefoons zijn gloednieuw, de derde is van Apple en pas na anderhalf jaar voor een aardig bedrag te koop.

Dit vinden wij de drie beste koptelefoons:

» Bowers & Wilkins Px7 S2. Kan zich meten met de beste koptelefoons, maar onderscheidt zich met een vol, warm geluid, premium afwerking en solide bouwkwaliteit.

» Sony WH-1000XM5. De koptelefoon met erg sterke active noise cancellation, geweldig geluid, een vernieuwd uiterlijk en een verrassend laag gewicht. Dit is de perfecte allrounder.

» Apple AirPods Max. De eerste koptelefoon van Apple, dat meteen op de eerste plaats mikt. En dat plekje verdient de koptelefoon ook, al ligt dat ook grotendeels aan de gebruiker zelf. Deze uitblinker is namelijk niet voor iedereen.

Kijk bij Bright Stuff voor meer producten die wij aanraden.

Getest: Sony WH-1000XM5

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s