Maakt het nieuwe telefoonmerk Nothing de hype waar?
Bright Podcast

Maakt het nieuwe telefoonmerk Nothing de hype waar?

15-07-2022 09:27 Laatste update: 09:27

De luchtige nieuwe MacBook Air en de flitsende smartphone van Nothing trekken de aandacht deze week. We hebben de nieuwe Air en de Nothing Phone (1) al getest en praten je bij in onze podcast.

Luister op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

De MacBook Air heeft zijn eerste nieuwe uiterlijk in vier jaar tijd gekregen: twee nieuwe kleuren, een scherminkeping en MagSafe is weer terug. Hoe bevalt de nieuwe Air? En welke uitvoering zouden wij jou aanraden?

Daarnaast hebben we de eerste smartphone van Nothing in de studio: de Nothing Phone (1) is transparant, heeft flitsende ledlampjes en is best betaalbaar. Luister waarom we zo enthousiast worden van deze nieuwe smartphone.

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

Serie: Servant of the people, een tv-serie uit 2017 waarin de Oekraïense president Volodymyr Zelensky de rol speelt van president van Oekraïne. Vreemd om te zien: een komisch verhaal, uit een tijd voordat de ellende in Oekraïne begon. Zelensky, toen nog zonder politieke aspiraties, zet een ander soort president neer dan hij nu in werkelijkheid is.

Serie: For All Mankind. Het derde seizoen is een paar weken geleden begonnen op Apple TV+. Geweldige serie rond ruimtevaart, een alternate reality ‘wat als’-verhaal, waarin de space race tussen de VS en de Sovjets nooit is opgehouden. Inmiddels zijn we begin jaren 90 en gaat de nieuwste race om de eerste mens op Mars te zetten. Nog steeds snel en spannend, met leuke personages en geestige vondsten waarbij gebeurtenissen net anders lopen dan we gewend zijn. Zo videobellen de personages begin jaren 90 al met een Apple Newton, waar de makers stiekem gewoon een iPhone in hebben gestopt.

Serie:The Terminal List op Amazon Prime Video. Chris Pratt speelt een wraakzuchtige Navy SEAL en dat zorgt voor een hele berg spannende actie. En voor onenigheid: de serie is door critici neergesabeld, maar kijkers beoordelen de serie overwegend zeer positief. Oordeel vooral zelf.

Serie: Black Bird op Apple TV+ met in de hoofdrol Taron Egerton (van de Kingsman films en Rocketman). Egerton speelt een veroordeelde, die zijn straf kan verminderen door in een andere gevangenis een bekentenis van een zwaardere crimineel te ontlokken. Spannend, en gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Deze aflevering wordt gesponsord door Bamigo, maker van (onder)kleding van bamboe. Duurzaam, lekker zacht en voor luisteraars van de Bright Podcast is er nu 25 procent korting met de code BRIGHT25.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en ART19 of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s