©Douyin

Door de zure Apple heen bijten: knagende iPhone-dief gaat viral

Door de zure Apple heen bijten: knagende iPhone-dief gaat viral

5 september - 13:59

Een Chinese vrouw heeft een iPhone 14 gestolen nadat ze in een winkel de beveiligingskabel waaraan de iPhone vastzat wist door te bijten. De beelden van de  iPhone-diefstal gingen viral.

Op de beelden van een bewakingscamera van een elektronicawinkel in de Chinese stad Fujian is te zien dat de vrouw eerst meerdere Apple-apparaten bekijkt. Daarna pakt ze een iPhone 14 Plus en begint ze aan het kabelslot te knagen. Meestal zitten iPhones in winkels heel goed vast, met stevige kabels. Maar het lukt de vrouw uiteindelijk om met haar tanden het toestel los te krijgen, waarna ze de iPhone in haar tas laat vallen en de winkel uitloopt.

Er ging wel een alarm af, maar het winkelpersoneel had eerst niet in de gaten wat er precies was gebeurt. Wel zagen ze natuurlijk dat er een iPhone was verdwenen. De politie wist de vrouw, die in de Chinese media Qiu wordt genoemd, al na 30 minuten op te sporen en te arresteren. 

'Te hoge prijzen'

Qiu verklaarde dat ze van plan was een nieuwe iPhone te kopen nadat ze haar eigen iPhone was kwijtgeraakt, maar toen ze de hoge prijzen zag, besloot ze om er eentje te stelen. De vrouw zit vast en het onderzoek loopt nog. Hoe het met haar gebit gaat, is niet bekend. De beelden van de diefstal gingen viral in China, en daarna in de rest van de wereld.

Lees meer iPhone-nieuws

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s