©Amazon

Tip: dit zouden wij kopen tijdens de Amazon Prime Big Deal Days

Tip: dit zouden wij kopen tijdens de Amazon Prime Big Deal Days

10 oktober - 11:39 Laatste update: 14:53

Amazon heeft naast Prime Day en Black Friday nog een kortingsfestijn: de Prime Big Deal Days. Alleen voor Prime-leden en een stuk minder aanbiedingen, maar er zitten zeker boeiende gadgets tussen.

Let op: kortingen tijdens de Prime Big Deal Days gelden alleen op 10 en 11 oktober, en zijn soms maar een paar uur geldig. Wij zijn langs de kortingen op gadgets gelopen. Soms gaat het om fop-kortingen: de Bose QuietComfort 45 en de Sony WH-1000XM5 zijn bijvoorbeeld ook elders voor dezelfde prijs te vinden, als nu bij Amazon. Het loont om even te checken of je inderdaad korting pakt. Maar sommige dingen zijn daadwerkelijk goedkoper – dit vinden wij bij Bright de moeite waard:

Nuki Smart Lock 3.0 Pro, een van onze favoriete slimme sloten. Nuki werkt namelijk met de meeste smart home-systemen zoals die van Apple en Google en is makkelijk boven op veel bestaande, domme sloten te monteren. In zwart en wit, nu met 25 procent korting voor 209 euro.

Belkin 3-in-1 draadloze lader voor iPhone, Apple Watch en AirPods. Al je Apple-spullen op één standaard laden, fraai en opgeruimd. Verkrijgbaar in zwart en wit met 50 procent kortring, nu voor 60 euro.

Belkin Thunderbolt 3-kabel, een fancy usb-c-kabel die alles kan van snel laden tot snel data overzetten. Vooral leuk voor wie een nieuwe iPhone 15 Pro heeft gekocht, die wel een snelle usb-c-poort heeft, maar niet wordt geleverd met een snel snoer. Usb-c kan behoorlijk ingewikkeld zijn, maar voor 23 euro is dit een puik snoer.

USB-C-wandoplader van 67 W, over usb-c gesproken. Deze compacte lader van Anker is krachtig genoeg voor alles van smartphones en tablets tot middelgrote laptops. In wit of zwart, nu voor 2 tientjes.

Crucial P5 Plus 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD: breid de opslagruimte van je PlayStation 5 drastisch uit met deze snelle SSD. Het geheugen is net zo snel als het ingebouwde geheugen van je PS5, zodat je na installatie gewoon dubbel of driedubbel zoveel games kan installeren als voorheen. Voor 1TB betaal je nu 67 euro, voor 2TB 112 euro.