©Fresh 'n Rebel

Bouw overal je feestje: Fresh 'n Rebel onthult draagbare partyspeakers
Aangeboden door Fresh 'n Rebel

Bouw overal je feestje: Fresh 'n Rebel onthult draagbare partyspeakers

31 oktober - 12:16 Laatste update: 12:32

Het Rotterdamse Fresh 'n Rebel kennen we al van de oordopjes, koptelefoons en draagbare speakers. Daar komen nu partyspeakers bij: ook draagbaar maar veel groter, met genoeg volume voor een goed feest.

Het Rotterdamse merk met de kreeft: we hebben Fresh 'n Rebel van mooie gadgets met goeie prestaties in net wat andere kleuren, altijd voor een scherpe prijs. Fresh 'n Rebel had al verschillende oordopjes, draadloze koptelefoons, power banks en Bluetooth-speakers in verschillende formaten – maar zo groot als deze nog niet.

De Party Loud-speakers van Fresh 'n Rebel zijn er in twee formaten: de Party Loud M van 40 centimeter hoog, en de Party Loud L van net geen 60 centimeter hoog. Zoals dat hoort hebben beide speakers gekleurde led-verlichting, rondom de speakers en rond de rand van het apparaat. Het licht beweegt mee met de muziek: er is keuze uit zes verschillende standen.

Groot volume, het hele feest lang

De Party Loud M heeft een continu RMS-vermogen van 50W met een piek van 200W, de Party Loud L levert continu 160W RMS met een piek tot 640W. In niet technische termen: lekker veel volume. En dan hebben beide speakers ook nog een Bass Boost-knop, die precies doet wat je verwacht: de bass een stukje harder.

De Party Loud M is IPX7-waterdicht en houdt het zelfs in de stromende regen nog vol. De middenformaat-speaker heeft een accuduur tot 20 uur, en is in 3 uur weer helemaal vol. De Party Loud L is IPX4-spatwaterdicht: bij regen onder de partytent dus. De grotere speaker heeft tot 12 uur accuduur, en is na 2,5 uur laden weer vol. Beide speakers zijn natuurlijk ook gewoon te gebruiken met het laadsnoer aangesloten. De grote speaker heeft wieltjes en een uitschuifbaar handvat.

Verder is het mogelijk om twee exemplaren van de M of L te koppelen, voor nog meer volume. Dan ontstaat een stereopaar, en wordt de muziek ook netjes L-R gesplitst over de twee speakers voor een breder geluid. Je verbindt je telefoon draadloos met het nieuwste Bluetooth 5.4 of bedraad via 3.5mm AUX. Ook zit er op beide speakers twee 1/4-inch aansluitingen: eentje voor gitaar en eentje voor een microfoon.

De Fresh 'n Rebel Party Loud M kost 169,99 euro, de Party Loud L heb je voor 279,99 euro. De speakers zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Aangeboden door Fresh 'n Rebel