1200 dollar voor kaartje Assassin’s Creed-film

1200 dollar voor kaartje Assassin’s Creed-film

23-03-2016 20:33 Laatste update: 27-04-2018 08:08

Fans die een kaartje voor de gamefilm pre-orderen ontvangen een replica kruisboog.

Veel gamers kijken er reikhalzend naar uit: de Assassin’s Creed-film die in december dit jaar op het witte doek verschijnt. Niet zo vreemd; er spelen namelijk voor de verandering eens een keer geen B- en C-sterren in mee. Sterker, de film kent met namen als Michael Fassbender, Marion Cotillard, Michael K. Williams, Ariane Labed, Jeremy Irons en Brendan Gleeson een behoorlijk indrukwekkende cast. Bovendien co-produceert Fassbenders bedrijf de film.

Voor de echte fans is er nu de mogelijkheid flink de portemonnee te trekken! In Amerika is een bioscoopkaartje van 1200 dollar te koop voor de aankomende rolprent. Daar zit vast ook wel een drankje en een zakje popcorn bij, maar belangrijker, fans die die dit kaartje aanschaffen, bemachtigen zo een replica van een Spaanse kruisboog én het script van de film.

Er zijn ook goedkopere varianten. Voor 120 dollar krijg je naast een filmticket ook een officiële Assassin's Creed hoodie-jas en voor een kaartje van 60 dollar word je de trotse eigenaar van een Aguilar 'hidden blade'. Interesse? Bieden kan hier. Ubisoft heeft in ieder geval vertrouwen in de film, want een tweede deel heeft recent al groen licht gekregen.