Nieuws

Ghost Recon Wildlands dit weekend gratis te spelen

13 april 2018 18:58

Dit weekend is de game Ghost Recon Wildlands gratis speelbaar. Opvallend: aan het open-wereld actiespel is ook Splinter Cell-content toegevoegd.

Ubisoft laat gamers dit weekend gratis Ghost Recon Wildlands spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Op Steam (pc) is de game beschikbaar tot 15 april 19.00 uur. Op Uplay (pc), PlayStation 4 en Xbox One is het spel beschikbaar tot 16 april 09.00 uur. 

Alles is gratis te spelen tijdens het Free Weekend: de volledige basisgame, de Ghost War-multiplayermodus en de nieuwe Splinter Cell-content. Daarnaast zijn alle Ghost War-klassen ontgrendeld voor alle spelers en wordt alle voortgang in de game automatisch overgedragen als spelers besluiten de game later aan te schaffen. Daar is het Ubisoft natuurlijk uiteindelijk om te doen.

Hint op nieuwe Splinter Cell

Sam Fisher uit de bekende Splinter Cell-serie is sinds deze week beschikbaar in Ghost Recon Wildlands via de eerste grote update van Year 2: Special Operation 1. Gamers mogen Sam Fisher bijstaan in zijn infiltratiemissie en ontvangen exclusieve beloningen, zoals Sams iconische Sonarbril.

De missie is later ook nog te spelen, maar deze exclusieve beloningen zijn slechts tot 10 mei te verdienen. Bovenop deze beloningen kunnen spelers hun personage aanpassen met het Splinter Cell Gear Pack, met onder meer een exclusief mes geïnspireerd door Splinter Cell: Blacklist en de SC 4000-prototype assault rifle, die volledig aan te passen is. 

De Splinter Cell-content lijkt niet op zichzelf te staan. Fans vragen al jaren om een nieuw deel in de Splinter Cell-reeks. Blacklist was de laatste en deze stamt alweer uit 2013. Op de E3-gamebeurs zei Ubisoft-ceo Yves Guillemot vorig jaar dat het bedrijf 'Splinter Cell zeker niet vergeten' was.