Nieuws

Bright Gift Guide 2017

17 december 2017 12:08

De fijnste gadgets, gear, accessoires en tools voor onder de kerstboom. Of lekker voor jezelf natuurlijk.

Sinterklaas is voor de kids, met kerst kijken we naar het serieuzere werk. Je hebt waarschijnlijk wel een week of meer vrij dus je hebt extra veel playtime voor je nieuwe goodies. We hebben onze tips onderverdeeld in drie categorieën: essentials, thuis en buiten. Van links naar rechts.

 

Miniatuurvoorbeeld

ESSENTIALS

Samsung Galaxy S8 :: De beste Android smartphone. Ja, naar alle waarschijnlijkheid wordt in januari al de S9 aangekondigd, maar daarom is de S8 nu zo aantrekkelijk geprijsd.

Sony 1000XM2 :: Sony zit Bose al jaren op de hielen als het om draadloze noise-cancellation koptelefoons gaat. Dit jaar is het langszij gekomen met de 1000XM2.

Canon PowerShot G7X :: De beste vlogcamera is de camera die je bij je hebt, zei Casey Neistat tijdens zijn bezoek aan Bright Day. Maar als je kunt kiezen en je zoekt een compact model, dan moet je deze hebben.

Logitech MX Master :: De favoriete muis van onze eindredacteur Tonie. Geloof me, da’s een heavy user.

Logitech Spotlight :: De beste tool voor het geven van een presentatie. Werkt ook op die cruciale momenten.

Ember Ceramic Mug :: Deze oplaadbare keramische mok houdt je koffie of thee op de door jouw gewenste temperatuur. Dat stel je natuurlijk in via een app.

Ledger Nano S :: Die overhaast gekochte bitcoins bewaar je ons inziens het beste in een hardware wallet. De Nano S van het Franse Ledger is veilig, handzaam en betaalbaar.

Apple AirPods :: Draag je liever oordoppen dan een koptelefoon, dan is deze draadloze uitvoering van Apple de beste vinding sinds gesneden brood.

Mujjo Wallet case :: De Wallet-cases van het Nederlandse Mujjo zijn de beste vriend van je iPhone. Voor de Galaxy S8 zijn de gewone lederen cases verkrijgbaar.

Moment :: Wij geloven niet zo in losse lenzen voor je smartphone. Je gebruikt ze uiteindelijk toch niet of je bent ze vergeten. Deze van Moment maken echter wel echt een verschil.

 

Miniatuurvoorbeeld

THUIS

Horizon Zero Dawn :: Beste game van Nederlandse makelij ooit. Zeg maar de Zelda voor de Playstation.

Lego Boost :: Speelgoed van het jaar waar kids mee leren bouwen en programmeren.

Nintendo Switch :: Beste gameconsole én handheld van het jaar. Met ook nog eens de beste games van het jaar: Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey.

Miniot Wheel :: Heerlijk minimale platenspeler met alle werkende onderdelen verstopt onder de LP. Je kunt ‘m ook aan de muur hangen.

Google WiFi :: Er bestaan meer nextgen wifi-systemen maar deze driedelige set van Google heeft veel indruk op ons gemaakt.

Amazon Echo Dot :: Voor slechts 35 euro haal je een tamelijk slimme assistent in huis.

Lego Millennium Falcon :: De ultieme Star Wars toy van Lego met 7500 (!) onderdelen. Daar kom je de donkere dagen wel mee door.

Philips Hue Welness :: Een bescheiden maar knappe en slimme tafellamp uit de Hue-lijn, onze favoriete smart home gear.

Apple TV :: De jongste versie ondersteunt 4K-content. Dat wordt lekker bingen op Netflix en YouTube. Tip: de Bright Uitpakparty op YouTube is altijd in 4K.

Luminous Entity Type I (niet afgebeeld) :: De eerste levende lamp op aarde volgens ontwerpers Matthijs Jansen en Jorg de Bont. Je bedient ‘m zonder knopjes of schakelaars. Schitterend.

 

Miniatuurvoorbeeld

BUITEN

Bicycle Landscape :: Voor dit prachtige boek fietste Yorit Kluitman door alle 388 Nederlandse gemeenten en fotografeerde het landschap tussen de steden en dorpen, zonder mensen of bebouwing: een dwarsdoorsnede van het geordende Nederland.

Apple Watch Series 3 :: Een sporthorloge waar je ook op je werk mee gezien mag worden. Series 3 heeft updates zoals een hoogtemeter en een verbeterde hartslagmeter.

Vanmoof Electrified S :: Onze favoriete fiets met elektrische trapondersteuning. Je fietst nog steeds zelf maar je gaat harder. Brengt pendelen op de fiets naar je werk dichtbij.

Barbour Rydal :: Een warme en soepele regenjas die op de juiste lengte is voor op de fiets. De kleur doet je goed opvallen in het donker.

Outlier x ByBorre snap bandana :: Een warme bandana voor op de bike van twee merken die we een warm hart toedragen.

Knog PWR Commuter :: Leuk hoor die fietslampjes van de Hema maar ze geven te weinig licht en gaan te snel kapot. Dit is het betere, duurzamere werk.

Mokumono Delta (niet afgebeeld) :: Onze favoriete ‘normale’ fiets van het Nederlandse Mokumono. Je kunt ‘m nu vooruitbestellen.

Asus Pedelec+ :: Op hele snelle elektrische fietsen, de zogeheten ‘speed pedelecs’, is een helm verplicht. Deze raden wij aan.

DJI Spark :: De beste drone voor beginners. Stijgt op uit de hand en is met gebaren te besturen. Klein maar fijn.

Travelteq Briefcase :: Mocht je de rugzak ontgroeid zijn of stijl-gevoelig zijn, check dan de lederen briefcase van Travelteq. De koning heeft er ook een.

Fijne feestdagen!