Nieuws

Horloge uit Escape from New York als smartwatch te koop

20 november 2017 13:09

Kurt Russell droeg hem als personage Snake Plissken in de jaren '80-klassieker Escape from New York. Nu kun je de smartwatch-replica zelf dragen.

In de film draagt Plissken een klok om zijn arm, die aangeeft hoeveel tijd hij nog heeft om de president van de Verenigde Staten te redden. Samen moeten ze ontsnappen uit New York. De stad is afgesloten omdat de criminaliteit enorm steeg en de criminaliteit in een razend tempo toenam.

Goed, dat horloge dus. Hiervan is een replica gemaakt met de naam Lifeclock One. Een vrij groot stuk hardware voor om de pols die met grote cijfers de tijd aangeven. Het lijkt een soort wekkerradio met een bandje.

Van 24 naar 0

De Lifeclock One telt van 24 uur naar nul, zoals in de film. Ook toont het de correcte tijd, kan hij gebruikt worden als stopwatch en kun je de datum zien. Verder is de smartwatch te koppelen aan iPhones en Android-telefoons om notificaties te ontvangen. De Lifeclock One is in twee modellen verkrijgbaar vanaf 399 dollar per stuk. Als je hem draagt, weet je in elk geval zeker dat het opvalt. Voor de echte fans.

Like Bright op Facebook