Nieuws

LG V30 is vanaf december in Nederland te koop

13 november 2017 11:39

Het nieuwe toptoestel van LG met bijna randloos scherm en dubbele camera is vanaf december in Nederland verkrijgbaar.

Dat heeft LG maandag bekendgemaakt. De LG V30 werd op in augustus tijdens de IFA-techbeurs in Berlijn aangekondigd. De telefoon stond gepland voor 'het vierde kwartaal van 2017'. Nu is duidelijk dat de V30 begin december verschijnt, de adviesprijs ligt op 899 euro.

De LG V30 heeft een 6 inch oled-display met een verhouding van 18:9. Het toestel heeft een metalen behuizing met stevig glas op de achterkant. Ook heeft hij een dubbele camera aan de achterzijde, waarmee je 16 megapixel-foto's maakt met een diafragma van f/1.6. Daarmee maak je betere foto's in het donker, omdat de lens meer licht vangt.

Het toestel is voorzien van een groothoeklens voor extra wijde foto's, bijvoorbeeld geschikt voor groepen of landschappen. De camera focust verder op video met de 'Cine Video'-modus. Daarmee monteer je filmpjes direct op de telefoon. De telefoon komt in Nederland in twee kleuren verkrijgbaar: zilver en blauw.

Vorige week bespraken we de concurrenten van de LG V30, van de iPhone X tot de Note 8, in deze speciale livestream op Facebook:

Like Bright op Facebook