Nieuws

Deze draadloze oordoppen beloven betere audio

7 november 2017 15:37

De EOZ Air-oordoppen moeten betere geluidskwaliteit, groter Bluetooth-bereik en lange speeltijd bieden. Ze gaan hard op Kickstarter.

Ze gaan hard op Kickstarter: de EOZ Air. De makers hebben al ruim 800.000 dollar opgehaald met nog 5 dagen te gaan. Deze in-ear oordoppen zijn helemaal draadloos, maar hebben wel een haakje voor achter je oor. Daarmee vallen ze dus niet zomaar uit je oren.

Hoewel ze beter geluid beloven dan de AirPods, zien ze er wel wat groter uit. Met de doppen kun je 4 uur aan een stuk luisteren (bij de AirPods is dat maximaal 5 uur), daarna laad je ze op in een bijgeleverd doosje. Daarmee rek je de speeltijd naar in totaal 52 uur. Dit doosje is oplaadbaar via een usb-c-aansluiting.

EOZ Air is beschikbaar in vijf kleuren en werkt met het nieuwe Bluetooth 5.0, wat de AirPods van Apple nog niet ondersteunen. De nieuwe Bluetooth-versie heeft tot wel vier keer groter bereik en de snelheid van data-overdracht is verdubbeld. Voor 99 dollar koop je een setje op Kickstarter. De oordoppen worden in februari 2018 geleverd.

Like Bright.nl op Facebook