Nieuws

NLziet biedt live-tv aan in vernieuwde app

26 oktober 2017 14:17

De streamingdienst NLziet biedt niet alleen meer on-demand video's. Nu kun je ook live televisie kijken.

De website en app van NLziet is vernieuwd, waarmee live tv-kijken aan de dienst is toegevoegd. Dat heeft NLziet op de website bekendgemaakt. Abonnees van de dienst kunnen voortaan in hoge kwaliteit live naar programma's van twaalf zenders van RTL, SBS en NPO kijken. 

De live-functie werd een jaar geleden aangekondigd. Eerder dit jaar was live kijken al mogelijk als bèta. Ook is het voortaan mogelijk om via een replay-modus live programma's vanaf het begin terug te kijken. Zowel live- als replay-uitzendingen bevatten reclame.

NLziet kost 7,95 euro per maand voor twaalf zenders. De dienst is te gebruiken in de browser en in iOS- en Android-apps. Ook is er een app voor Smart TV's. Binnenkort komt de PlayStation 4 daar nog bij.

Knippr en KPN Play

De alternatieve diensten om live televisie te kijken, Play van KPN en Knippr, kosten allebei tien euro per maand. Die bieden wel iets meer zenders: 25 zenders bij Play en zeventien bij Knippr. Bij beiden kun je gemiste programma's tot zeven dagen terugkijken. Dat kan tot een jaar geleden bij NLziet.

Bright Day, het techfest van Nederland

Ons techfest Bright Day is op 18 en 19 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 20 duizend vierkante meter met gadgets, games en nieuwe technologie. En als hoofdsprekers de bekende YouTubers Casey Neistat en Simone Giertz. Kijk hier voor het programma en tickets.

Like Bright op Facebook voor meer updates over Bright Day