Nieuws

Speciale OnePlus 5 door ontwerper De Castelbajac aangekondigd

19 september 2017 21:11

OnePlus lanceert samen met de bekende Franse mode-ontwerper Jean-Charles de Castelbajac een speciale editie van de OnePlus 5-smartphone en allerlei accesoires.

Telefoonfabrikant OnePlus en fashiondesigner Jean-Charles de Castelbajac (JCC) hebben vanavond in Parijs hun exclusieve productlijn 'Callection' aangekondigd. Belangrijkste onderdeel is een design-editie van de OnePlus 5, met een opvallend ontwerp door de Franse mode-ontwerper. Op de achterkant van het toestel heeft hij een tekst geschreven. Er staat letterlijk (inclusief taalfoutjes): "This is not a mobile phone, it is a creative machine for artists, fashion expert, ideas catcher. This tool is kool. You can use it also as a telephone." De drie primaire kleuren zijn in de knopjes aan de zijkanten verwerkt.

Behalve de telefoon bevat de collectie ook allerlei accessoires, zoals petten, shirts en een holster, waar je de OnePlus 5 JCC+ in kunt dragen. OnePlus wil tegen Bright niet zeggen hoeveel exemplaren er van de speciale smartphone beschikbaar zullen zijn. De Castelbajac is bekend van zijn ontwerpen voor onder meer Lady Gaga, Beyoncé en Paus Johannes Paulus II. 

De OnePlus 5 JCC+ heeft dezelfde specs als het huidige high-end model: een dual-camera met 16 en 20 megapixel, 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte. De prijs is ook gelijk: 559 euro. De collectie is vanaf 2 oktober te koop via OnePlus.net. De t-shirts kosten 30 euro, de tassen 25 euro. Het holster, de heuptas en de pet komen later pas beschikbaar. Lees later op Bright.nl wat De Castelbajac en OnePlus-oprichter Carl Pei ons vertelden over de speciale editie van de smartphone. Lees ook onze OnePlus 5-review uit juni.

Miniatuurvoorbeeld

Miniatuurvoorbeeld

Miniatuurvoorbeeld

Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld

Miniatuurvoorbeeld