Nieuws

Begin de werkdag op de dansvloer

22 augustus 2017 17:55

Met Daybreaker begin je de werkdag vol energie: eerst een uurtje op de dansvloer. Vanaf woensdag ook in Amsterdam.

Om 6:30 uur de dansvloer op, dat zal niet de eerste keer zijn. Maar bij Daybreaker dans je na een goeie nacht slaap en voordat je naar je werk gaat. Zo begin je de werkdag vol energie en goede zin.

Dansen voor je naar kantoor gaat, dat is het concept van Daybreaker. Zonder alcohol, maar wel met de muziek die je van een dancefeest gewend bent. Daarna ga je fris gedoucht en vol energie door naar kantoor.

Amsterdam

In meer dan twintig steden wereldwijd worden Daybreaker-feesten in de vroege ochtend gegeven. Vanaf 23 augustus start Daybreaker in Amsterdam. Je kunt dan vanaf 6.30 uur twee uur lang dansen in Club Nyx. De echte diehards kunnen al een uurtje eerder terecht voor yoga. Het tweede evenement staat op 20 september gepland. Ook tijdens Amsterdam Dance Event op 18 oktober kan er bij het krieken van de dag al gedanst worden.

“Een belangrijk verschil is dat het direct vanaf het begin losgaat,” zeggen ‘vitaliteitsgoeroe’ Jochem van Hessen en oud-hockeyinternational Floris van der Linden die het fenomeen naar Nederland haalden. “Doordat er geen alcohol gedronken wordt, is iedereen veel meer gefocust op de muziek. Drank zorgt er voor dat mensen niet meer op hetzelfde niveau zitten, bij Daybreaker heeft iedereen dezelfde helderheid.” Bovendien past feesten zonder alcohol volgens hun bij de trend om gezonder te leven. “Wij hebben de drank vervangen door gezonde sapjes en snacks, dus ook aan de juiste voeding is gedacht.”

Daybreaker Amsterdam, woensdag 23 augustus, Club Nyx. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 21,50 euro.